De verschillen tussen onze kaas en kaas uit de supermarkt

benieuwd-naar-de-verschillen-in-kaas-banner

Kaas is een echt Nederlands product wat overal te verkrijgen is. Er zijn vele soorten en smaken voor iedereen wat wils. In deze blog gaan wij eens kijken naar de verschillen tussen al deze soorten kazen en wat onze kaas nu bijzonder maakt.

Supermarkt

In elke supermarkt is tegenwoordig kaas te verkrijgen. Dit zijn kazen die geproduceerd worden in een fabriek en op een zo goedkoop mogelijke manier geproduceerd moeten worden. Dit betekent niet altijd dat de kaas ook goedkoper verkocht wordt, omdat de kazen in de supermarkten een langere weg afleggen, voordat de kaas in de winkel ligt. Ze hebben hier dus ook meer kosten aan.

Onze kaas

Wij kopen kazen via meerdere groothandels van de boeren en fabrieken die wij selecteren. Hierdoor zijn de lijntjes korter. Daarnaast worden de kazen bij onze groothandels gerijpt. Dit is het laten liggen van de kazen op houten planken, het bijhouden van de kaas door deze schoon te houden en te plastificeren, zodat er een mooie sterke korst omheen komt.

Onze werkwijze

Wij kopen dus kaas in bij kaasgroothandels, Deze kazen zijn voor ons op afroep leverbaar in allerlei soorten en maten. Het overgrote deel van onze kaas wordt vers op de markt verkocht. Daarnaast verkopen wij via deze webshop onze kaas.

Als er een bestelling binnen komt wordt deze vers afgesneden, gevacumeerd en daarna gekrimpt in een bak water op 80 graden. Dit zorgt ervoor dat het vacuum om de kaas extra strak zit en niet makkelijk loslaat.

Proefpakket

Om nieuwe klanten kennis te laten maken met onze kazen hebben wij een proefpakket samengesteld met 3 soorten kaas. Interesse in dit GRATIS proefpakket? Bestel het dan hier!

Proefpakket

0

Je winkelwagen