Kaas van de markt bij jou thuisbezorgd.

Kaas van de markt bij jou thuisbezorgd.

Talloze soorten kaas, maar waarom nou onze kaas? We hebben kaas met een verhaal. Een eerlijk verhaal voor de lekkerste kaas. En ongetwijfeld ook jou favoriete kaas.

Waarom jullie kaas?

Tsja, waarom? Omdat dit gewoon de lekkerste kaas is, dat is wel heel makkelijk. Maar dat is hij toch echt, achter onze kazen zit een eerlijk verhaal. Wij vertellen je graag alles hier over.

Kaas uit het hart.

Zo noemen we onze kaas, kaas uit het groene hart, gemaakt door de kaasmakers van zuivelfabriek de Graafstroom uit het Zuid-Hollandse Bleskensgraaf. Hier wordt kaas gemaakt met liefde en hier bestaat het ambacht kaas maken nog steeds. Een zuivelfabriek voor en door boeren verenigd in de zuivelcoöperatie Deltamilk. De plek waar kaas wordt gemaakt van het hoogste niveau, waar duurzaam kaasmaken samen met de beste kaas maken op nummer 1 staat. En waar een eerlijke melkprijs voor haar boeren prioriteit is.

Kaas van de markt.

Al onze kazen van de Graafstroom verkopen we al jaren, op al onze markten in heel NL. Kazen stuk voor stuk top kazen, onze klanten komen door weer en wind om elke week de favoriete kaas bij ons te kopen, maar heb jij nou geen tijd om naar de markt te gaan, maar heb je ook geen zin in dat onsmakelijke stukje supermarkt kaas? Dan kunnen wij je helpen! Je besteld super simpel je favoriete kaas in onze online kaas winkel, je rekent af met je gewenste betaalmethode. En wij regelen de rest. O ja werk je overdag? Kies dan voor avondlevering komen we langs als jij thuis bent om je pakket met kaas te bezorgen.

Heb je zin gekregen in 1 van onze kazen? In onze online winkel staan ze allemaal voor je klaar. Wil je nu eerst wat proberen? Dan hebben we wat lekkers voor je. KLIK HIER