Weydeland 35+ extra belegen

Deze versie is iets pittiger dan Weydeland 35+ belegen en heeft 6 maanden rijping achter de rug. Voor de liefhebbers van kaas met een krachtig karakter. De kaas heeft een volle smaak,

0 Beoordelingen
9,49 *
Op voorraad
Standaard levertijd 1-2 werkdagen
remove add

Productomschrijving

Weydeland 35+ extra belegen

Bij de Great Taste Awards 2012 in Engeland heeft Weydeland 35+ extra belegen zelfs twee GOUDEN sterren gewonnen voor haar bijzonder romige smaak. Een vakbekwame jury van 350 panelleden bepaalt welke voedingsmiddelen een geweldige smaak oftewel een Great Taste hebben! Daarbij spelen uiterlijk, textuur, kwaliteit van de ingrediënten en hoe goed het product is samengesteld een belangrijke rol. De reactie van de jury op Weydeland 35+ extra belegen was als volgt: “Haar zachte textuur en excellente smaak maken deze kaas geweldig. Ze proeft zelfs als een volvette kaas!”. Daarmee voldoet Weydeland 35+ aan de hoge kwaliteits- en smaakeisen van de jury en behoort de kaas tot een vrijwel foutloos product met een geweldige smaak!

Weydeland 35+ is de lekkerste minder vet kaas die ook nog eens zeer smaakvol is! Het vetgehalte in deze kaas ligt ca. 25% lager dan in gewone kaas. De verse melk van onze Hollandse koeien is het ingrediënt voor de zachte smaak van Weydeland 35+.

In een duurzaam proces wordt Weydeland 35+ bereid door Kaasmakerij CONO. Daarbij ontvangen de boeren een eerlijke prijs voor de melk, krijgen de koeien de aandacht en liefde die zij nodig hebben en wordt de weidegang gestimuleerd. Op deze manier zitten de koeien lekker in hun vel en geven zij extra lekkere melk die gebruikt wordt voor Weydeland 35+.

Na de bereiding krijgt elke kaas zijn plek in ons pakhuis waar de kaas in alle rust ligt te rijpen op houten planken totdat de optimale smaak zich ontwikkeld heeft. Vanaf dat moment kunnen de lekkerbekken aanvallen! Omdat Weydeland beslist niet aan een magere kaas doet denken, zal het zeker niet bij één stukje blijven.

Over Cono

De lekkerste en eerlijkste kaas maken we samen

Onze boeren en kaasmakers werken samen om van de beste Noord Hollandse weidemelk de lekkerste en eerlijkste kaas te maken. Dat doen wij met behoud van ambachtelijke tradities en met gebruik van de meest duurzame moderne technieken. Dat doen wij op onze eigen unieke wijze.

Onze missie

Het beste voor boeren en koeien

Dat is onze missie. Om onze boeren een eerlijke melkprijs te kunnen uitbetalen maken wij de lekkerste kaas op de beste manier. Op onze eigen ambachtelijke wijze, met echte aandacht voor mens, dier en milieu.

Onze visie

Wij strijden tegen smaakvervlakking en willen onze klanten en consumenten verrassen met smaakvolle en eerlijke producten. Daarom zijn we toonaangevend in maatschappelijk verantwoord ondernemen en gaan wij voor een eerlijke marge in de hele kaasketen.

Productnummer: KOB0013

Staat: Vers afgesneden en vacuüm verpakt

Productspecificatie

Voedingswaarden (gebaseerd op berekening met gemiddelde waarden, variërend met het seizoen)

Allergenen remove
Dit product bevat KoeMELK
Voedingswaarden (per 100 gram) remove
Energie (KJ) 1377
Energie (kcal) 330
Vetten (gram) 22.0
Waarvan verzadigde vetzuren (gram) 16.0
Eiwitten (gram) 33.0
Zout (gram) 2.3

Geschikt voor zwangere vrouwen?

Gemaakt van gepasteuriseerde melk Ja, geschikt

Beoordelingen

Bekijk hieronder alle reviews van onze klanten

Review toevoegen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Weydeland 35+ extra belegen
Laat een review achter
Versturen