Weydeland 35+ oud

Het rijke aroma van deze kostelijke kaas is te danken aan een jaar rijpingstijd in ons geconditioneerde kaaspakhuis. Een oude kaas die u verrast met een bijzonder aangename smaakervaring.

0 Beoordelingen
9,99 *
Op voorraad
Standaard levertijd 1-2 werkdagen
remove add

Productomschrijving

Weydeland 35+ oud

Bij de Great Taste Awards 2014 wint Weydeland 35+ oud  zelfs 2 GOUDEN sterren voor haar uitmuntende smaak. De jury gaf als commentaar: “Een prachtige kaas met een donkergoud gekleurd zuivel! De smaak is iets zoet, notig en heeft ondertonen van karamel. Het feit dat deze kaas minder vet heeft is niet te geloven. Wonderbaarlijk!”

Wedeland 35+ oud  kreeg al een hoge score bij de World Championship Cheese Contest 2012. Een score van 98,3 uit de 100 punten was goed voor een 4de plaats in haar klasse. Een prestatie en onafhankelijk bewijs dat deze magere kaas een perfecte structuur heeft en uiterst lekker van smaak is.

Weydeland 35+  is de lekkerste minder vet kaas die ook nog eens zeer smaakvol is! Het vetgehalte in deze kaas ligt ca. 25% lager dan in gewone kaas. De verse melk van onze Hollandse koeien is het ingrediënt voor de zachte smaak van Weydeland 35+.

In een duurzaam proces wordt Weydeland 35+ bereid door Kaasmakerij CONO. Daarbij ontvangen de boeren een eerlijke prijs voor de melk, krijgen de koeien de aandacht en liefde die zij nodig hebben en wordt de weidegang gestimuleerd. Op deze manier zitten de koeien lekker in hun vel en geven zij extra lekkere melk die gebruikt wordt voor Weydeland 35+.

Na de bereiding krijgt elke kaas zijn plek in ons pakhuis waar de kaas in alle rust ligt te rijpen op houten planken totdat de optimale smaak zich ontwikkeld heeft. Vanaf dat moment kunnen de lekkerbekken aanvallen! Omdat Weydeland 35+ beslist niet aan een magere kaas doet denken, zal het zeker niet bij één stukje blijven.

Over CONO:

De lekkerste en eerlijkste kaas maken we samen

Onze boeren en kaasmakers werken samen om van de beste Noord Hollandse weidemelk de lekkerste en eerlijkste kaas te maken. Dat doen wij met behoud van ambachtelijke tradities en met gebruik van de meest duurzame moderne technieken. Dat doen wij op onze eigen unieke wijze.

Onze missie

Het beste voor boeren en koeien

Dat is onze missie. Om onze boeren een eerlijke melkprijs te kunnen uitbetalen maken wij de lekkerste kaas op de beste manier. Op onze eigen ambachtelijke wijze, met echte aandacht voor mens, dier en milieu.

Onze visie

Wij strijden tegen smaakvervlakking en willen onze klanten en consumenten verrassen met smaakvolle en eerlijke producten. Daarom zijn we toonaangevend in maatschappelijk verantwoord ondernemen en gaan wij voor een eerlijke marge in de hele kaasketen.

Productnummer: PLU-54

Staat: Vers afgesneden en vacuüm verpakt

Productspecificatie

Voedingswaarden (gebaseerd op berekening met gemiddelde waarden, variërend met het seizoen)

Allergenen remove
Dit product bevat Gepasteuriseerde koeMELK, Zout, Zuursel, Vegetarisch stremsel, Conserveermiddel E251, Kleurstof E160b(ii).
Voedingswaarden (per 100 gram) remove
Energie (KJ) 1375
Energie (kcal) 330
Vetten (gram) 22.0
Waarvan verzadigde vetzuren (gram) 16.0
Eiwitten (gram) 33.0
Zout (gram) 2.3

Geschikt voor zwangere vrouwen?

Gemaakt van gepasteuriseerde melk Ja, geschikt

Beoordelingen

Bekijk hieronder alle reviews van onze klanten

Review toevoegen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Weydeland 35+ oud
Laat een review achter
Versturen