PanPan 20+ komijnekaas

PanPan is een lichte en smaakvolle 20+ komijnekaas naar eeuwenoud Leids recept.

0 Beoordelingen
8,35 *
Op voorraad
Standaard levertijd 1-2 werkdagen
remove add

Productomschrijving

PanPan 20+ komijnekaas,

PanPan is een lichte en smaakvolle 20+ komijnekaas naar eeuwenoud Leids recept. Kaas volgens Leidse receptuur wordt al meer dan 500 jaar bereid in Nederland. Leidse kaas dankt zijn naam aan de stad Leiden, die voor dit soort kaas de belangrijkste marktplaats was. Rond die tijd was Leiden tevens dé marktplaats voor boter. Boter was destijds een belangrijker en duurder product dan kaas. Dit zorgde er voor de boeren hun melk maximaal afroomden om daar roomboter mee te maken. Met de magere melk die over bleef werd magere kaas gemaakt. Daar werd vervolgens komijn aan toegevoegd en ontstond Leidse kaas, en later ook PanPan.

In de 17e eeuw was Leidse kaas populairder dan Goudse kaas, omdat de hogere zuurgraad en het lagere vetgehalte er voor zorgden dat de kaas erg lang goed blijft. Daarmee was deze kaas ideaal als voedingsmiddel aan boord van de koopvaardijschepen en als handelswaar.

Kortom, een échte Hollandse traditie. En die traditie smaakt al sinds de 17e eeuw geweldig goed.

Minder vet, meer pit

PanPan 20+ komijnekaas is laag in vet, hoog op smaak, en alle belangrijke bouwstoffen die zuivel rijk is zitten er gewoon in. Eiwitten bijvoorbeeld, die belangrijk zijn voor het herstel van spieren. Daardoor is PanPan de perfecte kaas voor een actieve lifestyle.

Gezond genieten van 20+

PanPan is een unieke, elke dag verantwoorde 20+ kaas. Dat ontdekken steeds meer mensen. PanPan is de grootste groeier binnen het light kaas segment!

Met een flinke dosis pit

Door de toevoeging van komijn zit de magere PanPan boordevol smaak. PanPan is het enige 20+ bewuste kaasmerk met een smaaktoevoeging.

Voor meer info over deze voortreffelijke PanPan kaas kijk op: panpan.nl

Bestel bij ons deze PanPan 20+ komijnekaas naar eeuwenoud Leids recept. Kaas online bestellen levert een flink assortiment heerlijke kazen. Bestel hem nu!

Productnummer: KOB0025

Staat: Vers afgesneden en vacuüm verpakt

Productspecificatie

Voedingswaarden (gebaseerd op berekening met gemiddelde waarden, variërend met het seizoen)

Allergenen remove
Voedingswaarden (per 100 gram) remove

Geschikt voor zwangere vrouwen?

Gemaakt van gepasteuriseerde melk Ja, geschikt

Beoordelingen

Bekijk hieronder alle reviews van onze klanten

Review toevoegen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
PanPan 20+ komijnekaas
Laat een review achter
Versturen