Weydeland 35+ komijn mild

Weydeland 35+ Komijn Mild is geen gewone komijnekaas maar een extra smaakvolle met minder vet.

0 Beoordelingen
9,20 *
Op voorraad
Standaard levertijd 1-2 werkdagen
remove add

Productomschrijving

Weydeland 35+ komijn mild,

Weydeland 35+ Komijn Mild is geen gewone komijnekaas maar een extra smaakvolle met minder vet. Zo komt de karakteristieke konijnensmaak extra tot z’n recht. Deze jong belegen kaas is 8 weken gerijpt en dus heerlijk smedig.

Weydeland 35+ komijn mild is de lekkerste minder vet kaas die ook nog eens zeer smaakvol is! Het vetgehalte in deze kaas ligt ca. 25% lager dan in gewone kaas. De verse melk van onze Hollandse koeien is het ingrediënt voor de zachte smaak van Weydeland.

In een duurzaam proces wordt Weydeland 35+ komijn  bereid door Kaasmakerij CONO. Daarbij ontvangen de boeren een eerlijke prijs voor de melk, krijgen de koeien de aandacht en liefde die zij nodig hebben en wordt de weidegang gestimuleerd. Op deze manier zitten de koeien lekker in hun vel en geven zij extra lekkere melk die gebruikt wordt voor Weydeland 35+.

Na de bereiding krijgt elke kaas zijn plek in ons pakhuis waar de kaas in alle rust ligt te rijpen op houten planken totdat de optimale smaak zich ontwikkeld heeft. Vanaf dat moment kunnen de lekkerbekken aanvallen! Omdat Weydeland 35+ beslist niet aan een magere kaas doet denken, zal het zeker niet bij één stukje blijven.

Over CONO:

De lekkerste en eerlijkste kaas maken we samen

Onze boeren en kaasmakers werken samen om van de beste Noord Hollandse weidemelk de lekkerste en eerlijkste kaas te maken. Dat doen wij met behoud van ambachtelijke tradities en met gebruik van de meest duurzame moderne technieken. Dat doen wij op onze eigen unieke wijze.

Onze missie

Het beste voor boeren en koeien

Dat is onze missie. Om onze boeren een eerlijke melkprijs te kunnen uitbetalen maken wij de lekkerste kaas op de beste manier. Op onze eigen ambachtelijke wijze, met echte aandacht voor mens, dier en milieu.

Onze visie

Wij strijden tegen smaakvervlakking en willen onze klanten en consumenten verrassen met smaakvolle en eerlijke producten. Daarom zijn we toonaangevend in maatschappelijk verantwoord ondernemen en gaan wij voor een eerlijke marge in de hele kaasketen.

Productnummer: PLU-55

Staat: Vers afgesneden en vacuüm verpakt

Productspecificatie

Voedingswaarden (gebaseerd op berekening met gemiddelde waarden, variërend met het seizoen)

Allergenen remove
Dit product bevat Gepasteuriseerde koeMELK, Zout, Zuursel, Vegetarisch stremsel, Komijn (1%), Kleurstof E160b(ii)
Voedingswaarden (per 100 gram) remove
Energie (KJ) 1258
Energie (kcal) 302
Vetten (gram) 20.0
Waarvan verzadigde vetzuren (gram) 15.0
Eiwitten (gram) 30.0
Zout (gram) 2.1
Natrium (mg) 840

Geschikt voor zwangere vrouwen?

Gemaakt van gepasteuriseerde melk Ja, geschikt

Beoordelingen

Bekijk hieronder alle reviews van onze klanten

Review toevoegen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Weydeland 35+ komijn mild
Laat een review achter
Versturen