Kaas van de markt bij jouw thuisbezorgd

DammersKaas-38

Kaas, heel veel soorten kaas. Maar welke kaas is nu jou kaas? We hebben voor iedereen zijn smaak er zeker tussen zitten. Waar komt onze kaas vandaan? Ga rustig zitten vertellen we je er alles over.

Onze Goudse kazen, stuk voor stuk top kazen. Kazen met liefde gemaakt. Onze kaas van jong tot overjarig wordt gemaakt door de kaasmakers van zuivelfabriek de Graafstroom uit het Zuid-Hollandse Bleskensgraaf. Een zuivel fabriek voor boeren door boeren verenigd in de zuivelcoöperatie Deltamilk. Een zuivelfabriek waar kazen van een hoog niveau gemaakt worden, en een zuivelfabriek waar duurzaam ondernemen en een eerlijke melkprijs voor de boeren de belangrijkste pijlers zijn.

Nadat onze kazen gemaakt zijn, gaan ze richting Stolwijk. Daar worden al onze kazen natuurgerijpt, onder natuurlijke omstandigheden op houten planken. De plaats waar de kaas in alle rust kan rijpen en op smaak komen. De plaats waar de kaas de verzorging krijgt die deze verdiend. Hier vandaan komt de kaas onze kant op, als deze de juiste smaak heeft gekregen. De jonge kaas is na 4 weken klaar om verkocht te worden, de oude snijdbare kaas heeft bijna 1,5 jaar nodig en onze overjarige minimaal 2 jaar.

Kaas met smaak en een eerlijk verhaal, dat is onze kaas uit Bleskensgraaf.

Onze kaas verkopen we op onze markten, in onze winkel en online via onze online kaaswinkel. Kaasonlinebestellen.nl, lekker makkelijk en snel je kaas van de markt bij jouw thuisbezorgd.

Bestel je voor 23:59 uur heb je de volgende werkdag tussen 17:00 – 22:00 uur de kaas al in huis. Via onze vervoerder Red je Pakketje is de kaas maximaal 12 uur onderweg en is de kaas nog heerlijk vers als deze bij je op te tafel komt!

We snijden elk stuk kaas vers voor je af, verpakken dit zorgvuldig vacuüm en voorzien elk stuk van een sticker met soort en datum. Natuurlijk doen wij er voor elk stuk kaas een kaas inpakpapier bij. Kortom, heerlijke kaas, vers voor je afgesneden makkelijk en snel bij je thuisbezorgd.

Heerlijke kazen