Graskaas 2024 Combi (4 kilo) + GRATIS stukje Zomerkaas

Voor de Graskaas liefhebbers! 2 soorten Graskaas voor dubbelsmaak plezier. met GRATIS een stukje Zomerkaas!

0 Beoordelingen
55,76
49,99 *
Op voorraad
remove add

Productomschrijving

Nu weer leverbaar de 1e Graskaas van de boerderij!

Graskaas en Graskaas van de boerderij (nu met GRATIS een stukje Zomerkaas)

We hebben 2 soorten Graskaas, allebei gemaakt van verse weidemelk, onze normale Graskaas wordt gemaakt door de kaasmakers van de Graafstroom uit Bleskensgraaf, de melk voor deze kaas wordt gepasteuriseerd om zo een mooie constante kaas te krijgen met altijd die constante kwaliteit die je van deze kaasmakers kunt verwachten.

Maar!

We hebben nog een Graskaas, wij noemen dit Graskaas Next Level! Gemaakt door Gert-Jan Snoek uit het Zuid-Hollandse Stolwijk. Hier op de boerderij wordt 5 dagen in de week van dagverse melk onze Stolweide kaas gemaakt, deze melk wordt in tegenstelling tot de Graafstroom kaas niet gepasteuriseerd (lang verhit) maar deze wordt slechts gethermiseerd (heel kort en minder heet verhit) hierdoor ontstaat in combinatie met het vakmanschap kaasmaken van Gert-Jan de uitmuntende Stolweide kazen. Door zijn melk niet lang te verhitten blijven alle smaak stoffen van die pure en verse melk behouden. 

Deze Graskaas combi, bevat: 2x Kilo Graskaas 2024 en 2x Kilo Graskaas van de boerderij en nu tijdelijk een GRATIS stukje Zomerkaas

 

Productnummer: PLU 486-494

Staat: Vers afgesneden en vacuüm verpakt

Beoordelingen

Bekijk hieronder alle reviews van onze klanten

Review toevoegen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Graskaas 2024 Combi (4 kilo) + GRATIS stukje Zomerkaas
Laat een review achter
Versturen