Tynjetaler Friese gatenkaas

Tynjetaler is een bijzondere gatenkaas van Friese grond.

0 Beoordelingen
9,99 *
Op voorraad
Standaard levertijd 1-2 werkdagen
remove add

Productomschrijving

Tynjetaler een bijzondere gatenkaas

Tynjetaler een bijzondere gatenkaas van Friese grond. Deze kaas heeft al meerdere keren de eerste plaats in de strijd om de lekkerste Goudse Gatenkaas gewonnen. De Tynjetaler is romig en ietsje zoet, met een knipoog naar de Zwitserse Alpen. Deze jong belegen boerderijkaas heeft een licht pittige nasmaak. Heerlijk voor op brood, niet te versmaden bij de borrel of als fondue.

Over Tynjetaler:

de Tynjetaler wordt gemaakt bij Kaasboerderij ‘De Gelder’. Vlakbij Tijnje, omgeven door uitgestrekte landerijen en vlakbij het prachtige natuurgebied ‘De Deelen’, in het hart van Friesland, ligt kaaszuivelboerderij “De Gelder”. We zijn een echt familiebedrijf, dat in 1962 is gestart. Eerst alleen als melkveehouderij, maar in 1985 werd gestart met de productie van de lekkerste zuivelproducten van onze eigen melk. Denk aan vla, yoghurt, karnemelk en boter. Een paar jaar later zijn we ook begonnen met het maken van onze eigen boerenkaas.

PRIJSWINNAAR De lekkerste kaas van Nederland
Dat onze kaas als bijzonder lekker wordt ervaren blijkt wel uit het feit dat onze kaas in 2009 als beste boerenkaas van Nederland werd bekroond. In 2012 greep “De Tynjetaler” net naast de eerste prijs in de finale van de Smaak van NL maar wist wel de regioprijs in de wacht te slepen. Kaasboerderij / zuivelboerderij “De Gelder” streeft dan ook naar het hoogst haalbare wanneer het gaat om ambachtelijk bereide zuivelproducten. Om de beste kwaliteit zuivel te krijgen, is het heel belangrijk dat de koeien lekker in hun vel zitten. Daar werken we ontzettend hard aan, iedere dag weer. We zorgen voor schone, ruime stallen, frisse buitenlucht en goede voeding. Het welzijn van onze 220 melkkoeien staat centraal. Want als zij zich goed voelen, geven ze de beste melk. En alleen de allerbeste melk zorgt voor de allerlekkerste zuivelproducten. Kaaszuivelboerderij

“De Gelder” bestaat uit een melkveehouderij, die gerund wordt door Jacob en Jan van Emst en een zuivelbedrijf, waar Anne en Jenny Vogel- van Emst zich elke dag inzetten voor de allerlekkerste kaas en zuivel.

Bestel bij ons deze heerlijke Tynjetaler een bijzondere gatenkaas. Kaas online bestellen levert een flink assortiment heerlijke kazen.

 

 

Productnummer: KOB0028

Staat: Vers afgesneden en vacuüm verpakt

Productspecificatie

Voedingswaarden (gebaseerd op berekening met gemiddelde waarden, variërend met het seizoen)

Allergenen remove
Dit product bevat KoeMELK
Voedingswaarden (per 100 gram) remove
Energie (KJ) 1812
Energie (kcal) 437
Vetten (gram) 37.0
Waarvan verzadigde vetzuren (gram) 25.0
Koolhydraten (gram) 0.0
Waarvan suikers (gram) 0.0
Eiwitten (gram) 27.0
Zout (gram) 1.7
Natrium (mg) 680

Geschikt voor zwangere vrouwen?

Gemaakt van gepasteuriseerde melk Ja, geschikt

Beoordelingen

Bekijk hieronder alle reviews van onze klanten

Review toevoegen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Tynjetaler Friese gatenkaas
Laat een review achter
Versturen