Jerseyhoeve Bio jong belegen

Jerseyhoeve Bio jong belegen is een biologische Jerseykaas van 8 weken oud. Deze jong belegen variant is bijzonder romig en boordevol vitaminen.

0 Beoordelingen
12,99 *
Op voorraad
Standaard levertijd 1-2 werkdagen
remove add

Productomschrijving

Jerseyhoeve Bio jong belegen,

Jerseyhoeve Bio jong belegen is een biologische kaas gemaakt van 100% jerseymelk. De kaas wordt op het eiland Goeree-Overflakkee gemaakt van melk van 80 Jerseykoeien. De kaas is gepasteuriseerd en heeft een gewicht van 8 kg.

Jerseymelk heeft een andere samenstelling van vet en eiwit dan melk van een Holsteiner koe. Het vetpercentage (5,9%) en eiwitgehalte (4,2%) ligt hoger, waardoor de kaas nog romiger en voller van smaak is. Tevens is Jerseymelk van nature rijker aan vitaminen en mineralen (2 keer zoveel), caroteen, en geconjugeerd linolzuur (CLA) dan melk van Holsteiner koeien. Dit resulteert in een bijzonder rijke kaas met een onderscheidende smaak.

Daarnaast is de Jersey koe een sterk ras dat efficiënt omgaat met haar voeding. Zo gebruiken ze minder voer en bewerkt voer voor dezelfde hoeveelheid melk. Dit maakt de Jersey koe zeer geschikt voor de biologische landbouw. Wel is de koe een stuk kleiner en geeft zij minder melk.

Het biologische karakter van de Jerseyhoeve kenmerkt zich door het gebruik van enkel en alleen natuurlijke grondstoffen. Daarbij wordt de biologische bedrijfsvoering zo optimaal mogelijk ingevuld en worden er geen bestrijdingsmiddelen gebruikt. Dit alles zorgt voor de lekkerste biologische Jerseymelk waarbij u het beste van moeder natuur proeft.

Jersey koeien zijn schaars en worden maar op enkele plekken gehouden. Alleen mensen met een echte passie werken met Jersey koeien en dat betekent dat de koeien bijzonder goed worden verzorgd om de lekkerste melk te kunnen geven. Dit proeft u in Jerseyhoeve Bio jong belegen kaas dat een echte specialiteit is.

Jerseyhoeve is een streekproduct van het eiland Goeree-Overflakkee waarbij de diverse varianten de namen dragen van natuurgebieden op en rond het eiland.

Kijk voor meer informatie op www.dejerseyhoeve.com.

Productnummer: PLU-310

Staat: Vers afgesneden en vacuüm verpakt

Productspecificatie

Voedingswaarden (gebaseerd op berekening met gemiddelde waarden, variërend met het seizoen)

Allergenen remove
Dit product bevat Biologische Jersey koemelk (lactose), Zout, Zuursel, Dierlijk stremsel.
Voedingswaarden (per 100 gram) remove
Energie (KJ) 1860
Energie (kcal) 443
Vetten (gram) 40.0
Waarvan verzadigde vetzuren (gram) 31.0
Koolhydraten (gram) 0.0
Waarvan suikers (gram) 0.0
Eiwitten (gram) 23.0
Zout (gram) 1.4
Natrium (mg) 560

Beoordelingen

Bekijk hieronder alle reviews van onze klanten

Review toevoegen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Jerseyhoeve Bio jong belegen
Laat een review achter
Versturen